[VIDEO] Ferma de Bivoli din Pecica, o atracție turistică de nerefuzat

0

O fostă groapă neautorizată de gunoi din marginea orașului Pecica a devenit un obiectiv turistic de anvergură internațională. Cu ajutorul unui proiect transfrontalier, Primăria din Pecica a pus bazele unei ferme de bivoli care a ajuns atracția zonei.

Dezvoltată în mai multe etape, ferma oferă provocări speciale celor care îi calcă pragul. Pe lângă posibilitatea de a vedea animmalele trăind într-un mediu sută la sută natural, oaspeții au la dispoziție un centru de vizitare futurist, spații verzi, panorame asupra Parcului Natural Lunca Mureșului și multe altele.

Pornind de la o idee, acum în jurul fermei de bivoli se va dezvolta un spațiu generos de agrement. Atracția turistică din marginea orașului Pecica a fost vizitată până acum de zeci de mii de turiști. Opiniile lor sunt consemnate într-o carte de oaspeți de care pecicanii sunt foarte mândri.

În timp ce localități turistice arădene își caută faima de altă dată, Pecica s-a înscris cu forță în patrimoniul turistic al județului Arad. Dovadă sunt miile de vizitatori care calcă pragul fermei de bivoli în fiecare an.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here