Dave Stancy a lansat videoclipul piesei „Aprins”

0

Dave Stancy a lansat videoclipul la primul single de pe albumul de debut. Artistul a semnat atât versurile cât şi linia melodică a piesei „Aprins”. Dave Stancy vrea să aprindă topurile muzicale naţionale şi interaţionale cu noul său single. „Sunt foarte entuziasmat deoarece este prima mea piesă solo oficială, până acum am avut doar colaborări. În versuri cred că se poate regăsi orice băiat tânăr, care a întâlnit multe fete, dar nu a simțit acel ceva, şi într-un final să întâlnească şi aleasa inimii sale, cea cu care să rămână o viață întreagă. Cred că o să vă placă noua piesă în care mi-am pus mari speranțe şi sper că o să fie un succes! Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în acest proiect!” a declarat Dave Stancy. Conceptul, versurile și muzica ii aparțin lui Dave Stancy, în timp ce sesiunea de recording și mix master, cât și regia, montajul îi aparțin lui John Diamond, de la Diamond Records. Videoclipul a fost dezvoltat sub producția executiva a lui Marius Urs și Davine M Vesco, care servesc și ca scenariști.
Producția audio îi aparține lui Cosmin Laurian, un tânăr producer foarte talentat, cu care Dave Stancy a mai colaborat acum 5 ani la piesa „Stranger”.
Videoclipul îmbină atât comedia, cât și dragostea, personajul principal trece prin tot felul de întâmplări amuzante, în tentativa lui de a aborda fata visurilor lui.
Scenariul a fost scris de Marius Urs şi Davine M.Vesco, aceeaşi echipă cu care a lucrat Dave şi la videoclipul piesei „Ale-Ale!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =