La recepție, gazonul de pe stadionul UTA e plin cu costrei

Primăria Municipiului Arad a venit cu vestea pe care arădenii o așteptau de mulți ani: recepția gazonului la stadionul UTA. Concluzia a fost jalnică: gazonul trebuie remediat, iar porțile nici măcar nu sunt amplasate corespunzător.
Astăzi, la ora 10:00 a început recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul „Amenajare gazon, instalație de încălzire și instalație de irigare la Stadionul Municipal UTA – Frații Neumann“. La stadionul municipal au fost prezenți în acest scop membrii comisiei de recepție, reprezentanți ai constructorului RULOURI DE GAZON SRL și ai proiectantului KRONSTADT LANDSCAPE ARCHITECTS SRL. „Cu această ocazie s-a stabilit de comun acord că se impune remedierea unor deficiențe constatate la suprafața de joc și nu numai, respectiv prezența costreiului pe jumătate din suprafața gazonului, înlocuirea gazonului în zonele cu probleme a fost realizată în mod eronat cu bucăți mici, nu prin înlocuirea fâșiilor întregi de gazon, iar amplasarea porților necesită o reverificare întrucât traseul liniei porții nu corespunde cu punctele de colț ale terenului”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Municipiului Arad.
Recepția obiectivului de investiție „Amenajare gazon, instalație de încălzire și instalație de irigare la Stadionul Municipal UTA – Frații Neumann” se va încheia numai după remedierea tuturor deficiențelor constatate.