Spitalul din Călan rămâne fără linie de gardă

0

Unitatea Primiri Urgențe – punct de lucru Călan a Spitalului Județean de Urgență din Deva, are nevoie de linie de gardă. Astfel, luni, 07 noiembrie 2022, începând cu ora 08.30, la sediul Spitalului Județean de Urgență Deva au fost convocați nouă medici în vederea identificării celor care pot și doresc să efectueze gărzi la punctul de lucru Călan, dar au răspuns doar trei dintre ei: dr. Arghir Florea, dr. Mihai Sângeorzan și dr. Laura Opriș. Acestora li s-a alăturat dr. Ciprian Duțulescu – șeful secției UPU SMURD a SJU Deva. Din discuțiile purtate a rezultat că, în acest moment, linia de gardă de la punctul de lucru Călan al UPU SMURD Deva nu poate fi asigurată.
În prezent, atât UPU SMURD Deva, cât și secțiile similare celorlalte spitale se confruntă cu o lipsă acută de medici specializați și abia își pot acoperi necesitățile proprii de funcționare. Demersurile vor fi continuate în vederea angajării de medici.
Consiliul Județean Hunedoara împreună cu conducerea SJU Deva, depun toate eforturile pentru a asigura continuarea activității UPU – punctul de lucru Călan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here