În magazine se vând pungi cu spanac și morcovi periculoase pentru sănătate

0

În vânzare sunt și în hipermarketurile din vestul țării pungi cu spanac și morcovi în magazine, periculoase pentru sănătate. O spune chiar Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor care a anunțat că există anumite loturi de spanac și morcovi contaminate în magazine. Profi retrage de la vânzare un sortiment de spanac la pungă, după ce a fost detectat virusul hepatitei A, iar Metro retrage morcovi baby din cauza depășirii pesticidelor.
Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), anunță Mediafax, furnizorul Valencia Trading Office SL a început retragerea de la vânzare și clienți a unui sortiment de morcovi baby, de 200 de grame, din cauza depășirii limitei de reziduu pesticid ‐ Oxamil.
Este vorba despre lotul 4005 / 4102 / 4202 / 4205. „În cazul în care ați cumpărat produsele menționate mai sus, vă rugăm să nu le consunati și să le returnati în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.11.2022, urmând să primiți contravaloarea lor”, se arată pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.
„Vă informăm că am inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produsului SPANAC PUNGA 500g, furnizor KREPSIS AVANTAJ SRL, lot ROMANIA 845 ca urmare a contaminării produsului cu virusul hepatitei A. Se recomandă persoanelor care dețin produsului descris mai sus să nu-l consume, ci să-l distrugă sau să-l returneze la magazin, urmând să primească în schimb contravaloarea lui”, se arată pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here