[VIDEO] Vrei să ai viitorul asigurat? Alege domeniul textilelor, la UAV!

0

V-ați putea imagina lumea fără textile? Cu siguranță că nu.

Dar pentru ca tot ce este legat de textile să existe, este nevoie de profesioniști care să le producă. Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Aurel Vlaicu pregătește ingineri în domeniul acesta extrem de generos.

Pentru tinerii la început de drum, o diplomă de inginer specializat în textile reprezintă o garanție a unui job sigur și de viitor. Pentru aceasta, cadre didactice cu experiență și dotări de ultimă generație sunt pregătite pentru a primi viitorii studenți. Laboratoarele facultății sunt dotate cu aparatură modernă pentru a-i ajuta pe studenți să se familiarizeze cu producția.

Un centru de cercetare produce studii și cercetări în domenii legate de textile. Nu în ultimul rând, viața studențească este extrem de atractivă și oferă studenților multe provocări plăcute. Cele trei specializări, Tehnologia și designul produselor textile, Inginerie economică industrială și Tehnologia tricotajelor și confecțiilor vă așteaptă. Asta, pentru că nu ne putem imagina lumea fără textile.

Iar pentru ca ele să existe, este nevoie de specialiștii pe care UAV îi pregătește.

Informatii complete despre admitere:
https://www.uav.ro/admitere

Telefon contact: 0722252646

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here