Cum poți să-ți crești imunitatea cu un produs găsit pe rafturile tuturor supermarketurilor

0

Un produs care se află pe rafturile tuturor supermarketurilor  și care costă doar câțiva lei poate avea beneficii sănătății românilor. Drojdia de bere, pe care gospodinele o folosesc în panificație, folosită în sezonul rece îți întărește imunitatea şi este un deosebit remediu pentru multe afecţiuni. Acest produs conține toate vitaminele din complexul B, majoritatea aminoacizilor esenţiali, vitamina D, H, E, săruri minerale cu conţinut mare de potasiu, fier, calciu, magneziu, fosfor (12%), lipide (5-10%), glucide şi anumite oligoelemente indispensabile vieţii (seleniu, crom).

Considerată cea mai bogată sursă de crom, drojdia de bere este un supliment pentru diabetici deoarece ajută organismul să menţină nivelurile normale ale glicemiei. De asemenea, poate fi consumată și de către cei care doresc să slăbească, deoarece cromul inhibă pofta de mâncare și de a consuma dulciuri. Unii specialiști recomandă drojdia pacienților cu boli cardiovasculare. Aceștia spun că drojdia inhibă absorbţia colesterolului LDL şi creşte HDL sau colesterolul „bun”, reducând riscul de boli coronariene.

Pe vremea bunicilor noastre, drojdia de bere era folosită pentru a avea o piele mai catifelată. Practic, vitaminele B şi mineralele din compoziţia ei reduc inflamaţia şi pot corecta dezechilibrele nutriţionale, care duc la apariţia acneei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here