USR spune că PSD readuce mafia în primărie

0

USR Timișoara consideră că desemnarea lui Nicolae Robu, drept candidat al PNL pentru primăria Timișoarei, demonstrează lipsă de respect pentru aspirația timișorenilor la un oraș modern și european, fără circ și fără clanuri.
Mai arată lipsă de politicieni cu anvergură și viziune, un partid în degringoladă, care mai reprezintă doar interesele unor mafii locale, pe care administrația USR, condusă de Dominic Fritz, a început să le dezmembreze.
“Aceasta este oferta PNL pentru Timișoara: readucerea la putere, în Primăria Timișoara, a clanurilor și a mafiilor, prin Nicolae Robu. Cu Nicolae Robu, Timișoara nu era respectată, așa cum merită, pentru că acest fost primar, concediat de timișoreni, și-a transformat mandatul în circ. Dar în spatele concertelor la chitară și golurilor marcate, clanurile, interlopii și băieții deștepți, își făceau de cap. Îi reamintesc domnului Alin Nica de propria lui declarație referitoare la Nicolae Robu: “Noi nu construim un partid de interlopi, așă că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul său de a deveni primar”. Ce înseamnă azi această declarație, dle Nica? Construiți partidul de interlopi, împreună cu dl Robu? Administrația USR a Timișoarei a început să decupleze interlopii, clanurile și mafiile de la resursele publice, din prima zi de mandat. De aceea am fost ținta atacurilor, în toți acești ani. Și vom fi, în continuare, acum că am început și recuperarea patrimoniului înstrăinat ilegal. Toate aceste mafii se reunesc acum în jurul dlui Robu. PNL și Nicolae Robu pot să aibă în spate banii tuturor mafiilor, alegerile se câștigă cu încrederea oamenilor. Și le vom câștiga, cum le-am câștigat și în 2020, pentru că am făcut treabă și arătăm că avem o viziune pentru Timișoara”, a declarat Paula Romocean, președinta USR Timișoara și lidera consilierilor locali USR.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here