Expoziție la Bastion

0

Peste 50 de lucrări de pictură și sculptură, aparținând unor artiști din țară și din străinătate, consacrați, dar și aflați la început de drum îi așteaptă pe timișoreni pe simezele Bastionului
Iubitorii de artă pot admira rezultatul celei de-a XII-a ediții a Atelierului de creație de la Gărâna, desfășurat în această vară, în perioada 22 iulie-14 august.
Cei 17 artiști care își expun lucrările sunt: Dacian Andoni, Ambrus Aport-Nimbert, Aura Bălănescu, Daniela Constantin, Incze Mózes, Toma Libotyan, Madár Réka, Doina Mihăilescu, Cosmin Moldovan, Nagy Gábor, Nádas Alexandra, Laurian Popa, Diana Serghiuță, Petrică Ștefan, Tamás Attila, Varga Melinda, Miki Velciov.
Vernisajul expoziției are loc astăzi, 9 noiembrie, de la ora 18:00, în mansarda B1 din Bastionul Theresia. Expoziția poate fi vizitată de marți până duminică, între orele 10:00-18:00, până în 5 decembrie.
Evenimentul este organizat de Muzeul Național al Banatului în colaborare cu Fundația Herczeg și cu sprijinul Consiliul Județean Timiș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here