Andrei Meșter dat afară din USR

0

Andrei Meșter, consilier local la Timișoara, a fost dat afară din USR pentru că „a continuat să acționeze împotriva obiectivelor politice ale partidului”
USR Timiș l-a exclus pe Andrei Meșter, consilier local la Timișoara. Acesta ar fi „continuat să acționeze în calitatea sa de consilier local USR Timișoara împotriva obiectivelor politice ale partidului” și după ce fusese deja sancționat o dată. Decizia de a fi exclus a fost luată de Biroul Județean USR Timiș, în ședința convocată pe 23 iunie 2022, ca urmare a unei sesizări.
„S-a constatat că, chiar și după prima sancțiune îndreptată împotriva sa, domnul Meșter a continuat să acționeze în calitatea sa de consilier local USR Timișoara împotriva obiectivelor politice ale partidului, subminând eforturile administrației și ale grupului de consilieri USR. Totodată, el a escaladat situația prin declarații publice denigratoare față de colegii săi”, spun reprezentanții USR Timiș. Andrei Meșter ar fi la a doua abatere astfel de abatere din ultimele două luni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here