[VIDEO] Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare și în aplauzele celor care l-au iubit și apreciat

0

Câteva sute de persoane, colegi de scenă sau oameni care l-au cunoscut doar de la televizor sau din concerte, au venit astăzi să-și ia rămas bun de la regretatul rapsod popular Benone Sinulescu. Au fost prezenți la catafalcul regretatului cântăreț cunoscuții interpreți Florica Bradu, Leontin Ciucur, Ionuț Langa, Nicolae Datcu. Cei care nu au putut ajunge la înmormântare au trimis coroane de flori. Printre aceștia se numără Irina Loghin, Fuego, Tiberiu Ceia sau Ansamblul Ciocârlia.

În jurul orei 13, însoțit de către militari ai Batalionului 191 Infanterie „Col. Radu Golescu”, cortegiul funerar a ajuns pe platoul din spatele Teatrului din Arad, în aplauzele câtorva sute de oameni. Cei mai mulți îl cunoșteau pe îndrăgitul artist de la televizor, radio, discuri și concerte.
Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor format din opt preoți și diaconi, în frunte cu IPS Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului.
Înmormântarea a avut loc în cimitirul Eternitatea din Arad, cu onoruri militare, garda de onoare trăgând trei focuri de armă.
Benone Sinulescu a decedat, la vârsta de 84 de ani, joi, pe data de 18 noiembrie, la domiciliul său din județul Arad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here