Top 3 lucruri care vor oferi un aspect placut baii tale

0

Una dintre camerele utilizate cele mai frecvent din orice casa este baia. Desi nu iti petreci mult timp in cadrul acesteia, este important sa aiba un aspect potrivit cu tematica locuintei pentru a nu te face sa te simti inconfortabil. Mai mult, aceasta este una dintre camerele in care vor intra si potentialii oaspeti, asadar trebuie sa fie ordonata si placuta din punct de vedere vizual pentru a oferi o stare generala pozitiva. Citeste mai departe pentru a afla 3 modalitati prin care poti imbunatati estetica baii tale.

Iata 3 lucruri la care trebuie sa fii atent pentru a crea o atmosfera placuta in baie

  1. Lumina – orice camera are nevoie de lumina, iar acest lucru este valabil inclusiv pentru toaleta. Este indicat sa nu blochezi fereastra acestei incaperi prin decoratiuni inutile, asadar cel mai bine este sa achizitionezi o perdea mai modesta de culori simple care sa nu reduca din lumina naturala. Mai mult, sistemul de iluminat baie poate fi abordat din foarte multe unghiuri, avand o gama larga de lampi si veioze care pot fi pozitionate diferit in functie de nevoie. Pentru aceasta incapere, exista inclusiv mobilier sau oglinzi care au incorporate sisteme de iluminare care pot aduce un plus de valoare luminii ambientale.
  2. Culorile – desi baia nu are nevoie de prea mult mobilier, acesta trebuie sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu podeaua si peretii. In plus, gandeste-te la nevoile persoanei care va folosi acea toaleta in viitor si adauga accesorii in acest sens pentru a oferi o experienta mai placuta (suport de prosoape si de haine, loc de depozitare pentru produsele care vor fi folosite in baie, prosoape si halate de schimb etc.).
  3. Plante – nu in ultimul rand, aspectul oricarei bai poate fi imbunatatit prin intermediul unei plante de interior. Intrucat aceasta este considerata o camera in care trebuie sa te relaxezi, plantele te vor calma si vor oferi o nuanta inedita intregii incaperi. Insa, nu uita ca baia este o camera cu un nivel de umiditate ridicat, asadar alege o planta care va putea supravietui in aceste conditii ambientale. Bineinteles, exista varianta de a te orienta si catre o planta artificiala, insa daca ai posibilitatea incearca sa alegi una naturala, intrucat aceasta va ajuta si la cantitatea de oxigen din camera.

In concluzie, desi baia pare a fi o camera care nu are nevoie de prea multe detalii si obiecte de mobilier, decoratiunile acesteia trebuie sa fie alese cu atentie pentru a putea oferi vizitatorilor o experienta cat mai placuta. Daca vrei sa faci modificari asupra propriei bai, nu uita ca aceasta camera trebuie sa fie privita ca fiind una de relaxare, asadar numai culorile cat mai simple si obiectele strict necesare trebuie sa se gaseasca aici pentru a nu oferi o incarcatura prea puternica.

Sursa foto: Unsplash.com

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here