Directoarea de la Spitalul Județean Arad amenință cu Tribunalul

0

Spitalul Clinic Județean de Urgență a găsit soluția pentru a nu se mai afla nimic despre modul cum sunt tratați bolnavii. Până acum sunt 18 plângeri penale ale unor familii ale căror membri au fost internați în acest spital, iar numărul plângerilor este în creștere. În locul unei anchete serioase, conducerea liberală a Consiliului Județean Arad, în subordinea căreia se află spitalul, îi amenință pe arădeni cu judecata.
Directorul interimar, ec. Florina Ionescu, le transmite nemulțumiților că de COVID 19 s-a murit în întreaga lume, nu numai la Arad. Apoi, îi amenință pe cei care au îndrăznit să scrie pe Facebook ce se întâmplă în spital: „Față de postările acuzatoare de pe rețelele sociale, ne rezervăm dreptul de a acționa în instanță persoanele care fac acuzații grave, nefondate (din punctul nostru de vedere) la adresa personalului medical”. Directoarea spitalului nu contestă că subordonații săi mai și greșesc. Mai mult, problema managerului pare a fi onoarea: „Lupta noastră nu este numai pentru salvarea pacienților, ci și pentru salvarea onoarei și reputației colegilor noștri, cadre medicale și auxiliare care lucrează în condiții foarte grele pentru sănătatea fiecărui pacient”.
Arădenii au ajuns să evite internarea în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. O spune chiar managerul, dând vina pe cei care scriu pe Facebook că la județean nu curge numai lapte și miere: „Ele dăunează nu doar sistemului medical arădean, ci și pacienților care, intimidați de dezinformări și acuzații, nu apelează la serviciile medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și se tratează la domiciliu, riscând agravarea afecțiunilor.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =