Este a patra oară: un TIR bulgăresc a intrat într-o casă din Șimand

0

Două femei au scăpat ca prin urechile acului, după ce un TIR bulgăresc a intrat în plin în casa lor. Se întâmplă a patra oară, iar femeile au avut din nou noroc.
Casa celor două femei se află pe DN 79 Arad-Oradea, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, la Șimand. Astăzi, un cetățean bulgar de 55 de ani a scăpat controlul asupra direcției de mers și a intrat cu autotrenul în camerele casei. Nu există nici o urmă de frânare și se pare că bulgarul a adormit la volan. El a intrat în plin cu TIR-ul în casă, a făcut praf gardul, a dărâmat peretele casei și s-a oprit în mijlocul camerei.
În imobil se aflau o femeie alături de mama sa de 80 de ani. Ele nu au pățit nimic și au scăpat și de această dată pentru că nu se aflau în camerele de la stradă. Acestea spun că datorită accidentelor care au avut loc, acesta fiind al patrulea, le este frică să mai folosească partea din față a casei.
Șoferul bulgar a refuzat îngrijirile medicale, spunând că este bine. Și cele două femei sunt bine, dar s-au ales cu o sperietură zdravănă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − four =