[VIDEO] Un TIR încărcat cu țigări de contrabandă a fost reținut la Nădlac

0

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Arad, au depistat, în flagrant delict, la Nădlac, un TIR încărcat cu țigarete. Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.
În urma cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal de contrabandă calificată, polițiștii din Arad au organizat, în seara zilei de 2 noiembrie 2020, o acțiune de prindere în flagrant delict. Astfel, a fost depistat, pe Drumul Național 7, în Nădlac, un bărbat, în timp ce transporta, cu un autotren în cuplu cu semiremorcă, țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.
În interiorul TIR-ului au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 110.500 de pachete de țigarete (2.210.000 de fire de țigarete), netimbrate, mascate de vată minerală. Prejudiciul estimat, cauzat bugetului de stat, este de 1.105.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi luate măsuri legale. Activitățile au beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − 4 =