Sistemul de Afiliați din GoalTycoon

0

Plasează acest link pe forumuri, bloguri, tabelă de mesaje a diferitelor chat-uri sau aplicații IM, sau trimite-l prin e-mail. Toți utilizatorii care se înregistrează cu link-ul tău devin referalii tăi. Aceștia vor plăti o taxă de 10% din bonusul veniturilor (victorie, campionat, cupă sau cupă națională), la fel și din veniturile obținute prin vânzarea de referali sau jucători.

În primele 100 de zile de la înregistrare, fiecare din afiliații tăi vor genera puncte de afiliați. Ține minte că doar referalii Începători oferă puncte de afiliați. În prima zi a fiecărei luni, Fondul de Afiliați va fi distribuit tuturor managerilor și vei primi puncte de afiliați în funcție de popularitatea referalilor după cum urmează:

  • 25-50 puncte = 0.1 puncte Popularitate Afiliați pe zi;
  • 51-100 puncte = 0.5 puncte Popularitate Afiliați pe zi;
  • peste 100 puncte de popularitate = 1 punct de Afiliat pe zi.

Prin urmare, cu cât au mai multă popularitate referalii tăi, cu atât vei primi mai multe puncte. În plus, vei primi un bonus de 10 puncte de Afiliați pentru prima investiție mai mare de 18 Euro pe care referalii tăi o fac în prima lună de la înregistrare. În prima zi a fiecărei luni, la 00:00, Fondul de Afiliați va fi distribuit tuturor managerilor care au realizat puncte întregi până la acea dată, în funcție de numărul de puncte întregi adunate. După ce Fondul de Afiliați este distribuit, punctele vor fi resetate și un nou program de afiliați va începe, care va dura trei luni.

Tutorial Referali și Afiliați:

(A)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here