Echipa Consiliului de Administrație prezintă un nou mod de adminisrare și dezvoltare a clubului tău în GoalTycoon

0

Echipa Consiliului de Administratie reprezinta un nou mod de administrare si dezvoltare cu mai multa usurinta a clubului tau, care contine membrii experti in diferite domenii.

Consiliul de Administratie este format din patru tipuri de membrii: Manager General, Antrenor Principal, Antrenor Secund si Selectioner, care ofera avantaje in functie de abilitate.

• Managerul General te va ajuta in administrarea clublui, in special va aduce un bonus in plus la numarul de spectatori care vin la meciuri;
• Antrenorul Principal este responsabil cu dezvoltarea echipei de jucatori, ceea ce va aduce un bonus la scoring-ul general ai echipei;
• Antrenorul Secund, pe de alta parte, se va ocupa de antrenamentele echipei si va aduce bonus la viteza de antrenare a fiecarui jucator;
• Selectionerul este membrul consiliului ale carui cunostinte te vor ajuta sa obtii reduceri semnificative la achizitionarea juniorilor de la sistem. Reducerea data de acesta este aplicata la pretul prezent pe Piata, meniul Cumpara Tineri.

Dupa achizitionare, se poate alege sa se semneze contractul cu acestia, care va fi valabil 90 de zile, de la semnare. Daca se doreste semnarea unui nou contract, contractul in curs se anuleaza si consilierul va fi retras din echipa si nu va mai putea fi folosit. Daca nu se semneaza contract cu niciunul dintre membrii, acestia vor ramane in Club pana la decizia de semnare a contractului sau vanzarea acestora.
Toti membrii pe care i-ai achizitionat sunt disponibili in meniul Club Parc, Consiliu de Administratie.

Exista de asemenea Piata de Transfer Membrii de unde poti achizitiona membrii de administratie de la alte cluburi.
Daca consideri ca nu ai nevoie de un membru de administratie, poti sa il scoti la licitatie. Licitatiile functioneaza pe acelasi sistem ca la jucatori si antrenori.

Membrii de administratie pot fi achizitionati prin intermediul resellerilor sub forma de pachete din meniul Invest. Un pachet contine 5 membrii noi de administratie, de acelasi fel. Patru dintre ei vor avea bonus intre 5 – 15%, iar unul dintre acestia, ales aleatoriu, va oferi intre 15 – 25%.

(A)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here