[VIDEO] Despre Consilieri în GoalTycoon

0

Fiecare club are un grup de 8 consilieri care vor sfătui managerul în legătură cu necesitățile clubului său.

Consilierul financiar ajută managerul cu dezvoltarea Clădirii Administrative. Clădirea Administrativă este un element cheie al administrării Club Parcului tău. Un nivel mai ridicat al Clădirii Administrative va crește popularitatea clubului tău și astfel și câștigurile vor crește. Clădirea Administrativă are 5 nivele de dezvoltare, care vor oferi puncte extra de popularitate. Consilierul te va ține la curent cu finanțele clublui tău și nivelul popularității.

Consilierul Stadionului ajută managerul la dezvoltarea Stadionului. Stadionul este locul unde jucătorii tăi își vor demonstra abilitățile dobândite în timpul antrenamentului. Capacitatea maximă pe care un Stadion o poate atinge este de 100,000 de locuri. Prezența spectatorilor la meciurile echipei tale este un factor extrem de important pentru moralul jucătorilor tăi, dar și pentru finanțele clubului tău. Consilierul te va ține informat despre nevoile stadionului și starea elementelor sale.

Consilierul Restaurantului ajută managerul în dezvoltarea Restaurantului. Pentru ca jucătorii tăi să fie mereu în formă, aceștia au nevoie de Mâncare și Energizante, preparate după o rețetă specială, știută doar de bucătarul clubului. Un Restaurant de un nivel mai ridicat va oferi un bonus de energie pe lângă mâncarea consumată de jucătorii echipei. Acest consilier te va ține informat despre mâncare disponibilă în stoc.

Consilierul de Antrenament te va ține informat despre antrenamentele echipei tale. Pentru ca echipa ta să câștige un meci, aceștia trebuie să se pregătească în avans. Jucătorii au nevoie de un Teren de Antrenament adițional în stare bună unde să își practice tacticile create de antrenor. Terenul de Antrenament ajută jucătorii și Juniorii să se antreneze mai repede, în funcție de nivelul de dezvoltare.

Consilierul Parcării va ține managerul informat în legătură cu dezvoltarea Parcării. Fanii care vin la Stadion pentru a vedea meciurile echipei tale vor aprecia comfortul oferit de Parcare. De asemenea, Popularitatea va crește în funcție de nivelul de dezvoltare al Parcării. Cu cât Popularitatea este mai mare, cu atât și veniturile clublui vor fi mai mari. Consilierul va ține la curent managerul în legătură cu locurile de parcare și nivelul de popularitate.

Consilierul Spitalului va ajuta managerul să își dezvolte Spitalul. În timpul meciurilor jucătorii pot suferi accidente. Accidentările afectează întreaga echipă pentru că jucători cheie ai echipei pot lipsi de pe teren pentru o perioadă de timp. Spitalul ajută la vindecarea jucătorilor într-un timp mai scurt, în funcție de nivelul acestuia. Consilierul te va ține informat despre starea jucătorilor tăi.

Consilierul Hotelului urmărește să ajute managerul să își dezvolte Hotelul. Pentru a rămâne în formă, jucătorii de fotbal au nevoie de condiții potrivite de odihnă după fiecare meci. Cu cât sunt mai odihniți, cu atât vor avea mai multă energie, iar performanța în timpul meciurilor va crește considerabil. Hotelul oferă Energie în funcție de nivelul de dezvoltare. Consilierul va ține managerul informat despre nevoile Hotelului.

Liderul Galeriei va ține la curent constant managerul în legătură cu dispoziția suporterilor. De asemenea, îl va ține informat despre nevoile clubului, astfel că fanii vor fi mereu mulțumiți.

Tutorial despre Consilieri:

(A)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here