[VIDEO] Tactici în GoalTycoon

0

Tactica echipei tale poate fi setată înainte de fiecare meci. Poți seta diferiți parametrii pentru a concepe cea mai bună strategie pentru meciul următor, precum aliniere (ex:4-4-2, 3-2-1 etc.), stil de joc (normal, defensiv, ofensiv), atitudine (agresivă, normală, posesivă) și pasele (lungi sau scurte).

Fiecare still de joc afectează diferit echipa, după cum urmează:

  • Defensiv-va crește scoring-ul echipei tale cu 10% dacă media abilităților fundașilor din echipă (primii 11) este mai mare decât media abilităților atacanților tăi.
  • Normal-va păstra un scoring constant
  • Ofensiv-va crește scoring-ul cu până la 10% dacă media abilităților atacanților din echipă (primii 11) este mai mare decât media abilităților fundașilor tăi.

Notă: Media fundașilor tăi va lua în considerare următoarele abilități: deposedare, pase, centrare și lovitură de cap, în timp ce media atacanților va lua în considerare: viteza, pase, dribling și lovitură de cap.

Dacă un utilizator a selectat stilul de joc Defensiv, dar media fundașilor este mai mică decât media atacanților, scoring-ul echipei va scădea cu până la 5%.

Fiecare manager poate să aleagă din 3 atitudini pe care jucătorii din echipă să o folosească:

  • Agresivă-atitudine care crește scoring-ul echipei cu 10%, cu toate acestea cresc și șansele de accidentare;
  • Normală-atitudine care nu influențează scoring-ul echipei tale, dar accidentări se pot produce;
  • Pasivă-atitudine care scade scoring-ul echipei cu 10%, dar scade substanțial și șansele de accidentare;

Pasele pot crește scoring-ul echipei în funcție de valorile calităților de pase ale jucătorilor tăi.

Prin alegerea paselor lungi, dacă calitatea jucătorilor tăi de pase lungi este 100, scoring-ul echipei va crește cu 10%.

Dacă managerul alege pase scurte, scoring-ul va crește cu 10% dacă media calităților paselor scurte este 100.

Opțiunea de Offside funcționează la fel că stilurile de joc. Cu toate acestea, în acest caz, media va fi calculată prin luarea în considerare doar a abilităților fundașilor (viteză și experiență), iar dacă valoarea este mai mare de 50, scoring-ul va crește cu 10%, dar dacă este mai scăzută, va scădea cu până la 5%. Creșterea și scăderea scoring-ului cu un anumit procent este direct proporțională cu mediile menționate anterior.

Poți de asemenea să setezi bonusul pentru fiecare meci, dar și bonusul pentru întregul sezon. Mai mult, îți poți pune jucătorii în Echipa Principală. Pentru a pune un jucător în Echipa Principală sau să schimbi poziția unui jucător pe teren, utilizează metoda Drag and Drop și poziționează jucătorii unde dorești.

Executanții pot fi setați de manager. Fiecare manager are posibilitatea de a alege până la 6 executanți pentru fiecare atribuție și pot ajuta la creșterea scoring-ului echipei.

Fiecare executant oferă un bonus de până la 5% în funcție de valoarea unei anumite abilități, care poate aduce un total de 20% în creșterea scoring-ului echipei:

  • Căpitanul-Experiența este luată în considerare
  • Executant Penalty-Șutul este luat în considerare
  • Lovituri libere și Corner-Pasa lungă este luată în considerare

Nu uita să alegi căpitanul, executant pase libere, executant penalty și executant corner.

Aceste opțiuni iau în considerare calități ale jucătorilor din primii 11.

Tutorial Tactici si Prima Echipa disponibil aici:

(A)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here