Poți să slăbești acasă, fără efort

platforma

Majoritatea vrem să arătăm bine, să avem un corp demn de invidiat. Numai că, pentru a putea realiza acest lucru avem nevoie de timp pentru a face sport. De cele mai multe ori, lipsa timpului, sau chiar comoditatea ne fac să renunțăm la sport. Și totuși, există soluții considerate de „avarie” pentru a avea un corp relativ „lucrat”. Soluția vine de la platformele vibrante, care dacă sunt utilizate la programele corespunzătoare, aduc rezultate spectaculoase pentru utilizator.

Platforma de vibrații este o opțiune excelentă pentru persoanele care au nevoie să-și întărească mușchii, dar nu numai. Dispozitivul este, de asemenea, perfect pentru persoanele care se luptă cu reumatismul, osteoporoza.

Cum funcționează platforma vibrantă? Simplu și eficient. Dispozitivul stimulează sistemul neuromuscular folosind vibrații la o anumită frecvență. Exercițiile sunt realizate stând pe el, sprijinindu-se sau atingând anumite părți ale corpului. Platforma, prin acțiunea vibrațiilor, implică mult mai mulți mușchi decât în ​​timpul antrenamentelor clasice, motiv pentru care este mult mai eficient deoarece mușchii au contracții puternice și sunt dublu ponderate, prin activitate fizică și prin vibrații. Efectele pot fi văzute după numai șase antrenamente. Printre  beneficiile de utilizare a platformei vibrante se numără modelarea corpului, eliminarea celulitei, circulație sanguină mai bună, mai multă energie,
relaxare musculară, accelerarea metabolismului etc. 15 minute pe platforma vibrantă pot înlocui o oră de alergat, 200 de abdomene, 200 de sărituri, 30 de minute de înot sau o oră de mers pe bicicletă.