Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar sunt semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia

0

Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar sunt semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia și la doar un pas de calificarea în marea finală la categoria Seniori 1 Latino.
Performanța artistică pentru dansul sportiv arădean la cel mai înalt nivel este performanța care pune județul Arad și România pe harta internațională a dansului sportiv. În acest week-end pe ringul de dans din Portugalia s-au întrecut cele mai bune perechi din lume. Peste 16 țări și-au trimis campionii și vicecampionii la cea mai importantă competiție din acest an, Campionatul Mondial din Portugalia. A fost o înfruntare a campionilor iar România a fost reprezentată cu succes de arădenii Patrik și Andreea Haizăr în calitate de campioni naționali.
După un maraton de 4 runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în semifinalele Campionatului Mondial și au fost la doar un pas de calificarea în primele 6 perechi din finală, terminând pe un extraordinar loc 8 din 49 de perechi participante.
Patrik și Andreea Haizăr continuă să fie un exemplu viu pentru comunitate, pentru sportivii royali dar și pentru actuala și viitoarea generație de dansatori arădeni.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here