Fonduri de peste 350.000 lei pentru activități care promovează mersul pe bicicletă, educația și inovația în domeniul ciclismului

0

Pentru al treilea an consecutiv, Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon lansează apelul de proiecte RO Bike Valley, un fond de finanțare care promovează mersul pe bicicletă, educația și inovația, și care se desfășoară în județele Timiș, Caraș Severin și Arad.
În anul 2023, finanțările celei de-a treia ediții sunt destinate organizațiilor non-guvernamentale, grupurilor de inițiativă cetățenești, dar și unităților de învățământ din cele 3 județe. Toți cei care au o idee care promovează utilizarea bicicletei, sau cei care doresc să organizeze campanii de educare și conștientizare pentru siguranța în trafic a bicicliștilor.
În perioada 11 octombrie – 1 noiembrie, toți cei interesați vor completa cererea de intenție. Între 18 octombrie și 8 noiembrie, echipa Fundației Comunitare Timișoara alături de partenerii de la Fundația Comunitară Banatul Montan vor organiza întâlniri de consultare și consiliere cu solicitanții, urmând ca până în 17 noiembrie să fie selectate proiectele câștigătoare. Activitățile propuse vor începe din 1 ianuarie 2024. Finanțările oferite sunt nerambursabile și vor fi acordate sub formă de microgranturi cu valoare între 5000 și 15.000 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here