Salonul Hunedorean al Cărții

0

În fiecare an, la începutul lunii octombrie, Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, organizează cea mai amplă manifestare culturală anuală, Salonul Hunedorean al Cărții. În perioada 10 – 13 octombrie, la Deva Mall, et. 3, expozanții îi așteaptă pe hunedoreni cu cele mai bune titluri de carte, cu lansări și oferte pe măsură.
La deschiderea oficială a evenimentului, care a avut loc astăzi, înainte de prânz, Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat de administratorul public Costel Avram.
La ediția din acest an a Salonului participă peste 100 de edituri din țară și străinătate. La standuri, vizitatorii au la dispoziție mii de cărți etalate de edituri din Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Clopotiva, Cluj-Napoca, Deva, Iași, Oradea, Petroșani, Pitești, Sibiu, Simeria, Târgoviște, Târgu Mureș, precum și din Marea Britanie și Republica Moldova (Chișinău).
Punctele de atracție ale evenimentului sunt reprezentate de întâlnirile cu mari personalități ale culturii care vin la Deva să-și lanseze ultimele lor cărți:
– marți, 10 octombrie, ora 18 – Radu Paraschivescu
– miercuri, 11 octombrie, ora 18.00 – Adrian Năstase
– joi, 12 octombrie, ora 18.00 – Adrian Cioroianu
– vineri, 13 octombrie, ora 18.00 – preot Constantin Necula.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here