25 de ani la înființarea SMURD Timiș

0

La 25 de ani de la înființarea SMURD Timiș, dr. Cristian Oancea, manager Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara a primit o plachetă aniversară.
“Astazi, am avut bucuria, dar și privilegiul ca, în numele Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes, să primesc o plachetă aniversară la împlinirea a 25 de ani de la înființarea SMURD Timiș. Vorbim de o instituție vitală, prețuită, dar și stabilă a societății românești. Un sistem integrat în care fiecare membru știe foarte bine ceea ce are de făcut”, a declarat dr. Cristian Oancea, manager Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara.
“Mâine ca și azi, medicul îşi va păstra locul său privilegiat de mag, dar şi responsabilităţile sale mereu crescânde. Mâine ca şi azi, viaţa medicului va fi eroică, grea, neliniştitoare şi uneori sublimă. Mâine ca și azi, pentru fiecare dintre noi un profesionist se află acolo: pompier, medic, asistent… Asemeni pompierilor, corpul medical privește viața ca pe un dar pe care Dumnezeu îl așază în mâinile sale, un dar care uneori strălucește, alteori pâlpâie. Situația pandemică a înnodat și mai puternic relația dintre angajații serviciilor de urgență profesioniste și cadrele medico-sanitare, colaborând mai intens și mai eficient în lupta comună împotriva inamicului invizibil. În contextual aniversării a 25 de ani de la înființarea SMURD Timiș, dorim să rostim tare, răspicat, deschis un MULȚUMESC din multele semne de recunoștință pe care le simțim față de cei care salvează vieți ca și noi. Mulțumim, dragi colaboratori, care impresionați zi de zi cu nemăsurata voastră putere de a crede în viață! Fiind conștienți de faptul că o contribuție deosebită pentru relațiile profesionale atât de benefice în folosul cetățenilor este datorată domnului prof. univ. dr. Cristian-Iulian OANCEA, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara, astăzi i-am adus o reverență respectuoasă și plină de gratitudine și cu emoție i-am înmânat placheta de onoare și trofeul aniversar, ca semn de respect și de solidaritate. Medic de prestigiu și un manager valoros, prin activitatea și implicarea neîncetată, domnul prof. univ. dr. OANCEA și-a adus aportul considerabil la respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor în spațiile aferente secțiilor ATI, concentrându-și toată atenția pe viața pacienților, fiind un sprijin esențial în redarea încrederii și speranței comunității că vom depăși această dificilă încercare. Chiar dacă lupta împotriva pandemiei a reprezentat un moment de consolidare a relațiilor de colaborarea dintre medici și pompieri, continuăm să întărim această legătură, pregătiți să facem față provocărilor viitoare în salvarea vieții semenilor”, a declarat col Lucian Vasile Mihoc- inspector șef ISU Timiș.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here