Vin bani pentru fermieri

0

Adrian Alda, deputat PSD Arad, secretarul Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților le transmite fermierilor arădeni că vin banii pentru crescătorii de animale. Sprijinul financiar este în valoare de peste 2,42 milioane lei pentru crescătorii de animale, iar APIA a efectuat în aceste zile plățile.
„Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condus de PSD, este mereu alături de fermieri. Prin Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură a fost efectuată plata corespunzătoare ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna iulie a anului 2023. Este vorba despre un sprijin financiar în valoare de peste 2,42 milioane lei pentru crescătorii de animale și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru solicitanții care au accesat această formă de ajutor de stat în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, cu modificările şi completările ulterioare”, a declarat Adrian Alda, deputat PSD Arad, secretarul Comisiei pentru Agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, vocea fermierilor arădeni în Parlament.
Acest ajutor de stat a fost alocat pentru servicii subvenționate atât în cazul fermierilor persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here