Young Min, maestrul iluziei care hipnotizează sufletele spectatorilor vine la Timișoara

0

Anul acesta, Harry Potter se joacă pe scena de la Time for Magic, la cea de a doua ediție a Festivalului Internațional de Magie care îl aduce pe campionul YOUNG-KIM MING, iluzionistul care transformă particulele de nisip în obiecte, făcându-le să pară că au propria memorie.
Iluzioniști de renume mondial precum Franz Harazy, Luis De Mato și Cryil îi admiră expresiile magice.
New York Times îl numeau „vrăjitorul fără baghetă”: „…Scena în care YOUNG-KIM MING produce un cerc de metal din particulele de nisip și apoi îl dizolvă, pare o vrajă. Obiectele pe care le creează din nisip dau impresia că au o minte proprie. Nu există nicio îndoială cu privire la opoziția lor, care combină o iluzie rafinată.”
Cei mai importanți producători de spectacole “Cirque De Sole”, “Illusionist’s”, “Impossible” sunt captivați de magia lui cu nisip. În mâinile lui YOUNG-KIM MING minusculele particule se pot transforma în câteva secunde într-o bucată de lemn sau metal.
YOUNG-KIM MING este la ora actuală unul dintre cei mai buni magicieni coreeni. A fost premiat în Asia pentru cel mai original număr și s-a clasat pe primul loc la categoria sa la campionatele mondiale FISM din Italia, lăudându-se astfel cu titlul de campion mondial al General Magic.
“Un artist alchimist capabil să controleze elementele naturii în cercul vieții dovedind o abordare total inovatoare a artei magice”, spune iluzionistul Lorenzo-Cristian, fondatorul festivalului.
YOUNG-KIM MING vine pentru prima dată în fața publicului român la Time for Magic, la Timișoara, la Magic Gala Show, în 7 octombrie, alături de alți campioni mondiali și superstaruri internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor “Constantin Jude”.

Time for Magic- 3 zile de magie, 3 zile de festival

Anul acesta, festivalul Time for Magic se va desfășura de-a lungul mai multor zile, cu spectacole care vor avea loc pe mai multe scene din Timișoara, în 3 limbi diferite, la care vor participa unele dintre cele mai titrate nume internaționale ale lumii Iluzionismului:
• 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria
• 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului
• 5 octombrie – CloseUp Magic și Street Magic (intrarea liberă, urmează să anunțăm locația)
• 5 octombrie – Fun Club cu întrebări și povești despre arta iluzionismului spuse de însuși faimoșii magicieni (intrarea libera, urmează să anunțăm locația)
• 5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să anunțam locația)
• 7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali și Superstarurile Internaționale, toți pe aceeași scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

It’s time for magic!

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LoB2023+ .
derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii;
Acţiunea este finanţată/cofinanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2023″.
Organizator este Asociația “Magic Suport”, reprezentată prin Minodora Magică, 0742017460.

Pentru programul complet al festivalului vizitați site-ul oficial:

https://timeformagic.ro/
Pagina de FB a festivalului: https://www.facebook.com/timeformagicfest
Pentru bilete și abonamente intrați pe:
Întreg Festivalul: https://timeformagic.ro/
Gala Campionilor Mondiali: https://bit.ly/GalaCampionilorMondiali
Spectacol în limba engleză: https://bit.ly/SpectacolMentalismENGLEZA
Spectacol în limba germană: https://bit.ly/SpectacolMagieGERMANA

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here