Noul UPU Deva prinde contur

0

Lucrările la noua Unitate de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Deva se află în grafic. Este vorba despre un proiect în valoare de 7,7 milioane de lei, finanțat din fonduri europene nerambursabile prin care se extinde și se modernizează spațiul destinat urgențelor.
„Ne dorim să avem o unitate sanitară la standarde înalte pentru a ne respecta statutul de spital de urgență și, din acest motiv, toate secțiile trebuie să fie modernizate, să aibă circuite funcționale și dotări de ultimă generație. Iar UPU este, în majoritatea cazurilor, primul loc în care pacienții ajung să fie evaluați și tratați. Am constatat că lucrările sunt în grafic, nu avem de ce să ne temem că șantierul nu se va încheia la timp. Felicit constructorul pentru mobilizare și arhitectul pentru că verifică respectarea proiectului, precum și unității de implementare care monitorizează șantierul pentru a nu apărea întârzieri sau situații nedorite”, a declarat Laurențiu Nistor, președinte al Consiliului Județean Hunedoara.
În paralel cu modernizarea efectuată din bani europeni, Consiliul Județean Hunedoara a alocat 6 milioane de lei pentru spații administrative și pentru birouri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here