[VIDEO] Sute de oi în pericol de înec la Sebiș

0

Pompierii arădeni sunt într-o misiunea de salvare a turmei de 200 de oi care a rămas în mijlocul apelor, la Sebiș. „Pompierii militari arădeni intervin în aceste momente pentru salvarea unui număr de aproximativ 200 de oi, rămase blocate pe un teren viran din apropierea orașului Sebiș, în urma revărsării râului Crișul Alb”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
Au fost alocate două autospeciale de primă intervenție și comandă, două bărci, un echipaj SMURD pentru protecția personalului propriu și o autospecială de lucru cu apă și spumă, utilizată în vederea asigurării iluminatului pe timpul intervenției, încadrate cu 10 subofițeri. Pentru evacuarea oilor este necesară traversarea zonei inundate, de aproximativ 300 de metri pătrați, apa având adâncimea de peste un metru și jumătate.

UPDATE:

Pompierii arădeni au reușit într-o misiune contra-cronometru la Sebiș să salveze turma de peste 200 de ori din mijlocul apelor revărsate ale Crișului. „După mai bine de 10 ore de muncă susținută a pompierilor militari arădeni, intervenția fiind îngreunată de condițiile meteorologice nefavorabile, aceștia au evacuat în siguranță 212 oi. Misiunea s-a încheiat cu succes în acesta dimineață, la ora 05:45”, a declarat Ruxandra Klein, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here