CS INOAN ARAD, un club nou cu ambiții mari, care a reușit să se facă cunoscut în sportul românesc

0

CS INOAN ARAD este un club sportiv înființat în anul 2013 de fosta handbalistă Adriana Inoan, în parteneriat cu Marian Filote și Elena Gagu. De-a lungul timpului clubul a format și promovat sportivi atât la handbal, cât și fotbal.
Managementul clubului și strategia acestuia oferă o șansă tuturor copiilor care doresc să practice una din disciplinele sportive care le sunt puse la dispoziție. Obiectivele primordiale ale CS INOAN ARAD sunt: educația prin sport, dezvoltarea fizică armonioasă, dobândirea unui psihic puternic și evident, pregătirea pentru performanță.
„Avem copii cu reale calități și perspective pentru a face pasul spre performanță. Noi momentan îi creștem și formăm, după care îi promovăm prin competiții, colaborări cu alte cluburi sportive sau prin intermediul impresarilor. Dacă e să amintim câțiva dintre sportivii promovați am spune Vlad Barboloviciu, Orlando Bănățan – plecați anul trecut la o echipă de seniori din județul Timiș, Alex Pașcalău, Ayan Lucaci și Cristian Berariu, împrumutați pentru un an clubului H.C. Beldiman Arad, iar la fotbal Erick Corchiș (UTA) este sportiv format în cadrul grupelor noastre”, a declarat Adriana Inoan.
În ceea ce privește activitatea competițională, sportivii clubului participă în competiții județene, interjudețene și naționale, în funcție de nivelul de vârstă. La cei mai mici (baby-handbal, mini-handbal și juniori IV) participarea este până la nivel național, iar la cei mai mari, anul trecut au fost înscriși în Campionatul Județean Timiș (atât la feminin cât și la masculin, cu rezultate bune – loc V la feminin și loc VI la masculin). „Un aspect foarte important care trebuie punctat este faptul că suntem singurul club din Arad specializat în Beach-Handball, adică handbalul pe nisip. Pentru noi este „specialitatea” verii. De aproximativ cinci ani oferim antrenamente și competiții de Beach-Handball tuturor categoriilor de vârstă. Avem și o participare la o finală pe țară în cadrul Campionatului Național de Beach-Handball, obținând un merituos loc VIII cu echipa de băieți juniori II. De asemenea, suntem organizatori de competiții de Beach-Handball, care au reputație națională deja și aici spunem ȘAGU – BEACH-HANDBALL. Datorită bunei colaborări cu Primăria și Consiliul Local Șagu, avem una dintre cele mai moderne baze sportive dedicate exclusiv Beach-Handball-ului și automat asigurăm organizarea de turnee naționale, acestea fiind incluse în calendarul competițional național al FRH”, a declarat Adriana Inoan.
O altă noutate a CS INOAN ARAD o reprezintă participarea și în competițiile de SNOW-HANDBALL (handbal pe zăpadă), în România organizatori fiind cei din Baia-Mare.
„În ceea ce privește tehnicienii clubului nostru, menționăm faptul că la ambele secții avem profesori-antrenori cu studii de specialitate aprofundate și cu vastă experiență profesională în domeniul învățământului și sportului. Obiectivele noastre de viitor sunt aceleași, și anume să inițiem și să formăm un număr cât mai mare de copii, baza pentru noi fiind sportul de masă, de unde de altfel se formează și viitorii sportivi de performanță. Dar suntem deschiși și pregătiți pentru și mai mult, așteptăm doar oportunitatea să o facem. Dacă doriți colaborarea cu clubul nostru ne găsiți în Arad, Str. Independenței nr.5, în Șagu la Sala de Sport și în Semlac la Sala de Sport a Școlii, sau prin mijloacele on-line: Pagina de Facebook : @CSINOANARAD; E-Mail: clubsportivinoanarad@yahoo.com; Instagram: @clubsportivinoanarad și telefonic: 0773855065”, a declarat Adriana Inoan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here