Antreprenorii din Timiș așteptați la ACADEMIA ACSELL

Se caută antreprenori inspirați, cu soluții inovatoare și de impact, pentru ACADEMIA ACSELL.
Antreprenorii din Timiș sunt așteptați să se înscrie în primul program de vouchere de inovare lansat de Consiliul Județean Timiș în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest, Cowork Timișoara S.R.L., Helixconnect Europe S.R.L.
ACADEMIA ACSELL se adresează startup-urilor, IMM-urilor, spin-off-urilor și studenților care doresc să dezvolte un produs, serviciu sau model de afaceri inovator în sectorul sănătății și calității vieții. Academia ACSELL își propune pregătirea beneficiarilor în cadrul unui program gratuit de accelerare modern și dinamic, cu un design de învățare inovator și un parcurs itinerant personalizat, alături de mentori și experți regionali.
Cei interesați sunt invitați să aplice pentru voucher, completând următorul chestionar https://forms.gle/ChGi4zpdTsP8PZS2A până în 11 decembrie 2022.
Inițiativa face parte din planul de acțiune elaborat în cadrul proiectului ACSELL, finanțat din fonduri europene prin programul Interreg Europe și implementat de Consiliul Județean Timiș alături de alți 7 parteneri din Europa.
Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa de email acsell@cjtimis.ro.