AIDAN lansează „Madam”

AIDAN, artistul maltez în vârstă de 22 ani, colaborează cu label-ul Cat Music și lansează „Madam”, un single cu beat-uri pop ce îți va rămâne întipărit în minte încă de la primele acorduri. Compus de către AIDAN alături de Boban Apostolov, „Madam” prezintă prin muzică și versuri o poveste de iubire, în care artistul joacă rolul bărbatului ce încearcă să o cucerească pe „ea”, femeia care i-a furat privirea.
Cântăreț și compozitor, AIDAN a început să scrie piese încă din 2015, în timpul unei sesiuni la Londra și de atunci și-a lansat piesele pe care le-a compus, iar 8 dintre ele au ajuns pe prima poziție în topurile malteze. Cel mai recent single al său, în întregime în limba malteză și pe ritmuri de reggaeaton pop, „Naħseb Fik”, a adunat peste un milion de streamuri și a ajuns în topurile muzicale, atât la radio, cât și pe platformele Apple Music, Spotify sau YouTube.

Când este întrebat despre planurile sale de viitor, AIDAN spune că „Plănuiesc să împărtășesc stilul meu și simțul muzical cu publicul din întreaga lume, să arăt frumusețea diferitelor limbi prin muzica pop. Mă simt atât de binecuvântat să pot să îmi exprim gândurile și emoțiile prin versuri și compoziție muzicală”.
Inspirat de artiști precum Zak Abel, James Smith, Rita Ora și Justin Bieber, dar și de împrejurimile și experiențele sale de viață, AIDAN pregătește deja noi surprize muzicale ce vor cuceri publicul.