Deputatul Vasile Nagy: Directorul general al CEC Bank și ministrul Finanțelor sunt somați să rezolve urgent problema Agenției CEC Gurahonț

0

De mai multe săptămâni, Agenția CEC din Gurahonț stă închisă. Deși pe site-ul oficial al băncii aceasta apare ca fiind deschisă, realitatea, pe care o cunosc toți cei din zonă, este că nimeni nu poate beneficia de serviciile acesteia de, deja, prea mult timp. Oamenii sunt nevoiți să facă drumuri lungi pentru a rezolva problema unor extrase de cont, de exemplu, necesare pentru APIA.
„Este cu totul inadmisibil ca o agenție bancară, cea a CEC din Gurahonț, să stea închisă de mai bine de o lună de zile iar conducerea băncii să nu găsească soluții. Din câte am aflat de la oamenii din zonă, Agenția CEC Gurahonț practic nu funcționează în relația cu clienții de aproape șase săptămâni. Situația este de-a dreptul gravă, mai ales pentru fermierii care nu pot scoate extrasele de cont necesare în relația cu APIA, pentru subvenții. În afara fermierilor, mai sunt afectați și agenții economici din Gurahonț și împrejurimi pentru că nu pot depune numerarul la singura agenție bancară din zonă. În urma sesizărilor primite de la cetățeni, atrag în modul cel mai serios atenția atât directorului general al CEC Bank cât și ministrului Finanțelor asupra problemei de la Gurahonț. Mai ales că, virtual, acolo nu există nici o problemă pentru că pe site-ul oficial al CEC, agenția din Gurahonț apare ca fiind deschisă. O soluție trebuie să fie găsită de urgență iar cei cu putere de decizie sunt somați să acționeze deîndată”, a declarat Vasile Nagy, deputat de Arad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here