Fritz vrea lobby la București pentru sport

0

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara a semnat astăzi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri care va lua locul actualului stadion Dan Păltinișanu.
Mâine Arhitectul Șef al Timișoarei, Gabriel Almăjan, se va afla la București pentru mai multe discuții tehnice privind planificarea urbanistică a sălii polivalente și a stadionului. Împreună cu el, vor participa la discuții viceprimarul Cosmin Tabără și o delegație a Consiliului Județean.
„Chiar dacă sala polivalentă este o investiție de care va răspunde Primăria Timișoara, iar de stadion Consiliul Județean Timiș, dacă nu lucrăm toți împreună nu va ieși nimic din niciunul dintre obiective. Și fără finanțare din bugetul de stat nu va fi posibil oricum. Mă aștept ca toată clasa politică timișoreană să se mobilizeze și să facă lobby puternic la București pentru ca sala polivalentă și stadionul să devină realitate cât mai repede. Timișoara a pierdut deja prea mult timp și a rămas mult în urma altor orașe cu infrastructură sportivă modernă”, a declarat Dominic Fritz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here