Halucinant la Arad: se dau jos balcoanele de la ANL-uri ca să nu se mai prăbușească

0

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a decis să dea jos balcoanele de la blocurile de pe Tarafului ca să nu se mai prăbușească. Totul s-a întâmplat după ce în seara zilei de vineri, 12 martie 2021, un balcon al unuia dintre blocurile de locuințe de pe strada Tarafului s-a prăbușit. Arădenii protestează, dar edilul „Bibi”, demolează.
„În ciuda valului de nemulțumire manifestat de locatari, considerăm că siguranța cetățenilor primează în această situație. Soluția propusă de specialiști este de realizare în dreptul golurilor de ușă a unor parapeți de tip balcoane francez”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.
Situația de pe strada Tarafului este una dramatică și arată cum banii de la buget, adică banii publici au fost cheltuiți pe blocuri unde deocamdată au început să cadă balcoanele. Primarul Bibarț recunoaște că situația nu este prea bună și a cerut o expertiză. Blocurile sunt executate pe structură din lemn și se constată o degradare a acestora. Sub administrația Falcă au fost efectuate lucrări de slabă calitate, adică Blocurile de pe Tarafului, care pun în pericol siguranța arădenilor care locuiesc în ele. Este cert însă ca edilul „Bibi” nu va arăta spre adevăratul vinovat, care ar trebui să răspundă și să suporte pagubele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here