Impozitele locale la Pecica se plătesc din 6 ianuarie

Din 6 ianuarie se reia activitatea cu publicul și se pot plăti impozitele în orașul Pecica. Consiliul Local Pecica a stabilit nivelul impozitelor și taxelor locale pentru noul an: acestea vor fi indexate cu valoarea minimă prevăzută de lege, adică 2,6% (reprezentând ajustarea la rata inflație).
Serviciul Impozite şi Taxe Locale şi Executare Silită, respectiv casieria Primăriei Orașului Pecica își reiau activitatea cu publicul încă din prima săptămână a anului, de joi, 6 ianuarie 2021. Programul cu publicul al casieriei rămâne neschimbat: de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30, iar în zilele de marți între orele 8:00 – 18:30.
Persoanele fizice și juridice din Pecica, Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, precum și cei care dețin proprietăți pe raza localității pot achita restanțele rămase din anii trecuți, precum și taxele și impozitele locale pe anul 2022 și online, pe pagina de internet a orașului: www.pecica.ro, la meniul E-Administrație sau Plăți cu autentificare.
Tot aici pot fi consultate valoarea impozitelor datorate accesând Platforma electronică de servicii a Orașului Pecica, CityOn, prin două modalități:
1. Înregistrându-se pe platformă, unde pot avea facilități multiple și detaliate.
2. Accesând secțiunea ,,Impozite, taxe, contracte”, apăsând ,,Accesează”.
La fel ca până acum, pecicanii și locuitorii satelor aparținătoare care achită întreaga sumă datorată statului până la data de 31 martie beneficiază de o reducere de 10%.