[VIDEO] Cultură de cannabis în județul Timiș

0

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Caraş – Severin, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au efectuat trei percheziţii domiciliare în județele Timiș și Caras-Severin, într-o cauză vizând săvârşirea de către mai multe persoane a infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, a fost identificată o cultură de cannabis out-door, 300 de grame de fragmente vegetale uscate, pregătite pentru distribuire, instrumente folosite la prepararea dozelor, precum și un pistol. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, unul dintre suspecţi a cultivat droguri de risc pentru consum propriu precum și în scopul distribuirii acestora.

În vederea realizării activității infracționale bărbatul şi-a procurat instrumentele necesare din mediul online, procedând ulterior la cultivarea drogurilor, activitate care s-a realizat la domiciliul său, într-o comună din județul Timiș, unde acesta și-a amenajat un adevărat „laborator”. Distribuirea drogurilor s-a realizat atât pe raza județului Timiș cât și pe raza județului Caras-Severin, fie în mod direct, fie prin intermediari, de asemenea consumatori de droguri, contra unor sume de bani.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Caraş – Severin au fost aduși în vederea audierii, 6 persoane.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × two =