Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș ajută antreprenorii în perioada pandemiei

0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul agenților economici prin înregistrări și mențiuni ONLINE la Registrul Comerțului. Termenul de depunere a declarației privind beneficiarul real este 01.11.2020.
În contextul crizei actuale cauzate de impactul pandemiei COVID-19, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș facilitează accesul RAPID și UȘOR al operatorilor economici la serviciile care privesc înființarea și funcționarea unei firme.
Aceste servicii includ asistență specializată, îndrumare prealabilă, tehnoredactarea tuturor actelor necesare legate de înființarea, desfășurarea activității, suspendarea activității, dizolvarea firmei, întocmirea dosarului, depunerea dosarului în format electronic și ridicarea înscrisurilor doveditoare, după cum urmează:
 Consiliere în ceea ce privește deschiderea unei firme – alegerea celei mai potrivite forme de organizare a unei societăți cu respectarea legislației în vigoare, funcție de domeniul de activitate, pregătirea profesională a solicitantului etc.;
 Asistență privind modificările ce pot surveni pe parcursul existenței unei societăți:
*Schimbare sediu social
* Deschidere punct de lucru
*Majorare capital social
*Cesiune părți sociale
*Modificare obiect de activitate
-*Retragere asociați
*Revocare / numire administrator
*Schimbare denumire firmă
În toate situațiile prezentate mai sus se impune, conform art. 56 din Legea nr. 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (în cazul în care nu a fost depus deja la ORC) și depunerea declarației privind beneficiarul real. Termenul de depunere a fost prelungit până la data de 01.11.2020, conform art. 29 din OUG nr. 70/2020.
Serviciile menționate se fac în baza unui contract de prestări servicii și pe baza unei procuri speciale/delegație de reprezentare. Serviciile sunt puse la dispoziția tuturor operatorilor economici și persoanelor interesate. Firmele care au calitatea de membru CCIAT beneficiază de reduceri la tarifele practicate.
Persoanele fizice și firmele interesate pot suna la tel. 0729 611 051 sau pot trimite un mesaj prin e-mail la adresa: mtomescu@cciat.ro.
Informații detaliate privind actele necesare și modalitatea de lucru sunt disponibile pe site-ul: www.cciat.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 3 =