Primul Campionat Național de Fotbal al Fermierilor din Banat

0

Fermierii din Banat, înscrişi în APPR se pot înscrie la cel mai mare turneu de fotbal de până acum, la care au participat nu mai puţin de 5098 de echipe.

Primul Campionat Național de Fotbal al Fermierilor are 32 de echipe și se va desfăşura în Iași, Timișoara, Slobozia, Brăila, iar Marea Finală în Constanța.

„Dacă iubești fotbalul cum iubești agricultura și ești membru APPR, te invităm la Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor. Înscrierile se fac pe site: https://campionatulfermierilor.ro/ mai ai timp până la 1 februarie. Ce-ar fi meciurile fără arbitri? Cu siguranță nu ar mai fi la fel de frumoase! La Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor nu trebuie să-ți faci griji despre acest aspect pentru că toate meciurile vor fi arbitrate profesionist. Anul acesta suntem siguri că cea mai frumoasă competiție pentru tine va fi Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor. Asta dacă ești membru APPR și dacă te înscrii pe office@apprs.ro sau pe site: http://bit.ly/2RnycI5

Hai la Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor să ne demonstrezi că știi cum se joacă fotbalul de calitate!”, este îndemnul organizatorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here