Dynamite Fighting Show, la Arad

0

Prima ediție din acest an a Dynamite Fighting Show va avea loc în 5 martie 2020, la Sala Sporturilor „Victoria“ din Arad. Noul stil de luptă Dynamite Fighting Show va putea fi urmărit într-o gală care îi va aduce în orașul nostru pe cei mai iubiți luptători din lume care se vor duela pentru titlul de campion. Printre aceștia se află Florin „Rambo“ Lambagiu și Tolea Ciumac. Eduard „The Blitz“ Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show chiar la el acasă, la Arad, urmând să se dueleze cu campionul Beneluxului, Benjamin Masudi, un sportiv cu experiență în cele mai cunoscute promoții din Olanda. Publicul va avea ocazia să îi vadă în ring și pe Marius Munteanu, greul stabilit la Arad, dar și pe timișoreanul Daniel Corbeanu. Alți sportivi precum Bestia Moldovei, Lascăr Corneliu, Bogdan Năstase, Costin Mincu, Mihai Cîrstea și Ionuț Alin Iancu sunt confirmați pentru evenimentul internațional de la Arad.

Dynamite Fighting Show (DFS) este un concept dedicat sporturilor de contact, care îmbină sportul cu spectacolul și își dorește să ofere publicului confruntări între cei mai buni sportivi din România și internaționali pe reguli K-1, kikboxing, box, MMA, BJJ, Muay Thai, Karate, kyokushin și alte arte marțiale.

În primele șase ediții, luptători precum Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Freddy Kemayo, Benny Adegbuyi, Ion pascu, Florin Lambagiu, Mihai Nistor, Daniel Sam și Bogdan Năstase au reușit să ofere publicului meciuri epice, strângând milioane de vizualizări în mediul online.

Fiecare gală se va desfășura pe durata a patru ore, cu un total de 10 meciuri, în cadrul galei urmând să fie inserate și meciuri de arte marțiale tradiționale precum kyokushin, tae-kwondo, dar și box. „Primăria Arad este partener în acest proiect pentru că în subsidiar se face promovarea orașului printr-o serie de filmulețe despre clădirile istorice. În plus, sportivii sunt implicați într-o campanie anti-bulling ce se desfășoară în mai multe școli din municipiu, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Una este atitudinea din ring și cu totul alta trebuie să fie atitudinea pe care trebuie s-o avem în școală și în societate”, a declarat primarul interimar al municipiului Arad, Călin Bibarț.

Prima campanie de acest gen a avut loc la Arad joi, 30 ianuarie 2020, când Cătălin Moroșanu și Eduard Gafencu s-au întâlnit cu elevii Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“. De la propriul exemplu de copil marginalizat, din cauză că provenea din mediul rural, Cătălin Moroșanu le-a insuflat elevilor încredere să depășească barierele impuse de multe ori de societate, scoțând în evidență curajul, protecția și respectul. „Noi trebuie să fim un exemplu pentru societatea în care trăim. Din păcate foarte puțină lume mai face mișcare. A scăzut până și numărul celor care practică sportul de performanță. Prin intermediul acestei campanii încercăm să promovăm atât sportul de masă cât și sportul de performanță. Este foarte important ca un copil să practice un sport de la o vârstă fragedă. Învață să piardă, dar simte și gustul victoriei. Sportul formează caractere puternice și-i ajută pe copiii de azi să devină adulți competitivi în viața de zi cu zi”, a declarat Cătălin Moroșanul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here