Deputatul Vasile Nagy a fost ales președinte Forța Dreptei Arad

Sâmbătă, 13 aprilie, la Arad a avut loc Conferința județeană a organizației Forța Dreptei Arad. La eveniment au fost prezenți fostul premier Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei la nivel național și Cristian Opriș, președintele Organizației de Tineret Forța Dreptei. Delegații care au participat la conferința județeană au ales conducerea Forța Dreptei Arad, care va pregăti participarea partidului la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie precum și la celelalte alegeri care vor avea loc în acest an.
Forța Dreptei face parte din Alianța Dreapta Unită, alături de USR și PMP. La conferința județeană de la Arad a venit să-i salute pe delegați candidatul Alianței la Primăria municipiului Arad, deputatul USR Adrian Wiener.
În urma votului exprimat de către cei care au luat parte la conferința județeană, deputatul Vasile Nagy a fost ales președinte Forța Dreptei Arad. Parlamentarul a deținut funcția de președinte interimar, fiind validat de conferință drept conducător cu puteri depline al organizației județene Forța Dreptei.
La sfârșitul săptămânii viitoare, la București, va avea loc Congresul Forța Dreptei, la care vor participa și delegați din județul Arad.