Centrul din Timişoara al ZF R&D Tech Center România are un nou sediu în Iulius Town

0

Centrul din Timişoara al ZF R&D Tech Center România, companie ce dezvoltă soluții e-mobility, are un nou sediu în UBC 3 din Iulius Town, în care lucrează 270 de ingineri.
Centrul din Timişoara al ZF R&D Tech Center România include peste 400 de angajaţi, iar din această toamnă, 270 de ingineri dintre aceştia lucrează în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3) a ansamblului mixt Iulius Town, la proiecte ce modelează transformarea mobilităţii globale. ZF R&D Tech Center Timișoara s-a desprins din divizia de automotive a furnizorului român de servicii de inginerie BeeSpeed și, din ianuarie 2019, este parte din ZF, companie globală de tehnologie ce furnizează sisteme pentru autoturisme, vehicule comerciale și tehnologie industrială care fac posibilă generația următoare a mobilității.
Specialiştii din hub-ul de inginerie din vestul României au competenţe în dezvoltarea de sisteme de direcție și frânare, precum şi de soluții de mobilitate electrică și software. ZF este partener tehnologic oficial pentru Mahindra Racing, una dintre echipele fondatoare din campionatul ABB FIA Formula E, dedicată exclusiv mașinilor electrice. Monopostul Mahindra Racing M8Electro, dezvoltat cu tehnologie ZF, a concurat în sezoanele 5 – 8 ale competiţiilor şi a folosit întregul sistem de propulsie furnizat de compania de automotive inclusiv motorul electric, transmisia și electronica de putere pe bază de Carbură de Siliciu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here