Raliului Ypres-Istanbul 2022 trece prin vestul țării

0

În drum spre București, mașinile de epocă care participă la Raliului Ypres-Istanbul 2022 vor putea fi urmărite la Arad, apoi vor pleca spre Sibiu.
Primăria Municipiului Arad împreună cu asociația Rally the Globe din Marea Britanie organizează în 24 iunie, orele 19.00, un raliu-paradă cu mașini de epocă, în centrul Aradului. Este pentru prima dată când orașul de pe Mureș este gazda unui eveniment de asemenea factură.
Cele 26 de echipaje aliniate la startul Raliului Ypres-Istanbul 2022 au plecat din Belgia la începutul acestei săptămâni și estimează că vor ajunge în Turcia în 3 iulie. Nu mai puțin de 5500 de km vor fi parcurși în cele 20 de zile, traseul trecând prin Germania, Cehia, Austria, Ungaria, România, Bulgaria și Turcia. Echipajele participante sunt din Marea Britanie, Belgia, Olanda, Franța, Italia, Australia, Finlanda, Irlanda, Cehia și Statele Unite ale Americii.
La Arad, participanții la Raliul Ypres-Istanbul 2022 vor ajunge în după-amiaza zilei de 24 iunie 2022. Vor fi diverse modele de Bentley, Ford, Citroen, Porsche, Mercedes, Range Rover, care vor putea fi admirate pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar începând cu ora 19.00 acestea își vor tura motoarele la Raliul Mașinilor de Epocă ce se va desfășura pe Bulevardul Revoluției, tronsonul delimitat de Palatul Administrativ și strada I.C. Brătianu. Cel mai vechi model prezent în orașul nostru va fi un Bentley din 1925, iar cel mai “nou” model este un Range Rover din 1981.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here