Antreprenori din Timiș în SUA

0

Antreprenori din 12 firme din județul Timiș fac parte dintr-o delegație de afaceri care s-a deplasat într-o misiune economică în Statele Unite ale Americii.
Misiunea se derulează în perioada 09 – 19 iunie a.c și este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. În 13 iunie, antreprenorii bănățeni au participat la primul eveniment de netwoking desfășurat la Camera de Comerț Romano-Americană din New York.
În prezența directorului general al organizației camerale, Elias Wexler, au avut loc discuții cu oameni de afaceri americani din domeniile reprezentate de companiile românești (instalații industriale și de automatizare; instalații electrice; energie; formare profesională; învățământ academic; imobiliare; sisteme de încălzire și aer condiționat; servicii tipografice; legislație și contabilitate; comerț cu articole sportive; servicii de deratizare și tratamente fito-sanitare;
servicii pirotehnice).
În cursul acestei săptămâni, seful delegației CCIAT se va întâlni cu reprezentantul Biroului Camerei de Comerț Româno-Americane din Miami. Delegația de afaceri timișeană este condusă de Stana Stoianov, director al departamentului Relații cu mediul de afaceri al CCIT.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here