Târgul European al Castelelor la Hunedoara

0

Edificiul medieval de la Hunedoara este în mare sărbătoare. În această dimineață s-a deschis ediția a VII-a a Târgului European al Castelelor. La deschiderea oficială a evenimentului organizat de Primăria Municipiului Hunedoara, Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat de vicepreședinții Ion Bădin și Alin Țambă, de administratorul public Costel Avram și de consilierii județeni Doinița-Maria Bălănesc, Andrei Socaci și Robert Muzsic.
Târgul European al Castelelor reunește 21 de expozanți din județul Hunedoara și din întreaga țară care reprezintă castele, cetăți, conace, muzee și instituții cu atribuții în promovarea turismului, implicit a destinațiilor de vacanță.
Județul Hunedoara este și de această dată bine reprezentat. Direcția Generală de Administrare Monumente și promovare Turistică Hunedoara și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, două dintre instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, au standuri personalizate și au pregătit prezentări, materiale de promovare și o ofertă turistică bine pusă la punct, toate menite să atragă în județ cât mai mulți vizitatori. Târgul este deschis vizitatorilor astăzi și mâine, între orele 09.00-17.00.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here