Furat în timp ce a tuns gardul viu din fața blocului

0

Tundea gardul viu din fața blocului când i s-a furat o sumă de bani din buzunar. A pățit un bărbat din Hunedoara, care a rămas fără bani și fără cardul bancar.

La data de 27.07.2021, în jurul orei 15:50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către un hunedorean cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o sumă de bani. Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că acesta tundea un gard viu din fața blocului în care locuieşte. În acest timp, s-a apropiat de el un bărbat care l-a îmbrățișat sub pretextul fals că l-ar cunoaşte, moment în care i-a sustras din buzunar 2.500 lei și cardul bancar. Bărbatul necunoscut a părăsit zona în fugă, scăpând din mână o bancnotă de 100 de lei și cardul bancar.

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au identificat prezumtivul autor al furtului. Acesta este un bărbat de 42 de ani, din municipiul Deva, care a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și urmează să fie prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive legale.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =