Nora Seroussi, întâlnire surpriză cu Papa Francis

0

femeie de afaceri Nora Seroussi, care a avut mereu acces la lumea fascinantă a filmului la cel mai înalt nivel, mărturiseşte că a avut emoţii extraordinare la o recentă premieră ce a avut loc în Italia. Cu această ocazie ea l-a întâlnit pe Sanctitatea Sa, Papa Francisc.
La invitația regizorului Evgeny Afineevsky, care a fost nominalizat la Oscar, Nora Seroussi și fiul ei Joseph au avut nu numai plăcerea de a participa la premiera filmului „Francisco”, ci și onoarea de a primi binecuvântarea Preasfințitului Papa Francisc.
La întoarcerea în România, Nora Seroussi a declarat: „A fost experienţa vieţii noastre, alături de prietena noastră Bonnie Abaunza, producătoarea executivă a filmului „Francisco”. Suntem atât de norocoşi și de recunoscători pentru aşa o șansă uluitoare”. Tot ea adaugă: „Am fost încântată să îi îmbrac, la acest eveniment important, în costumele noastre, pe Evgeny Afineevsky și pe fiul meu Joseph. Tatăl meu ar fi atât de încântat să-și vadă nepotul îmbrăcat în smoching. Cu această ocazie vreau să anunţ noua colecţie Seroussi dedicată și bărbaţilor tineri şi trendy, o colecţie special concepută in registrul smart casual, pentru un look rafinat de zi cu zi”. Colecția Seroussi este deja prezentă în magazine.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × one =