Un bărbat din Arad și-a înjunghiat soția și s-a sinucis

0

Un bărbat de 39 de ani s-a certat cu soția sa, pe care a înjunghiat-o. Disperat, bărbatul s-a aruncat pe geam și a murit. Totul s-a petrecut în cartierul Vlaicu, sub ochii copilului lor, de numai 12 ani.
S-au cunoscut în urmă cu 14 ani, la Arad. Au făcut sacrificii, și-au cumpărat un apartament. Între cei doi soți, de curând, au început certurile. Bărbatul s-a plâns tatălui său în urmă cu o săptămână, că soția sa vrea să se despartă de el. Marți, femeia și-a făcut bagajul și a plecat, iar copilul a rămas cu soțul său. Astăzi, ea s-a întors acasă ca să-i facă niște chiftele copilului. Între cei doi a izbucnit scandalul.
„Astăzi, în jurul orei 14,20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul patru al blocului”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad. Bărbatul, după ce și-a înjunghiat soția, s-a dus în uscătoria blocului și disperat s-a aruncat pe fereastră de la etajul patru. În cădere, el s-a lovit de balustrada de metal balconului de la etajul întâi, pe care a și îndoit-o. Bărbatul a căzut pe asfalt și a murit pe loc. „Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ea are plăgi multiple prin tăiere, conștientă și este în curs de investigare”, a declarat inspector Livia Pescar, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.
S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.
În urmă cu aproape doi ani, tot în Vlaicu, s-a petrecut o tragedie asemănătoare: un bărbat și-a omorât atunci soția, sub ochii copilului, și s-a aruncat pe fereastră.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

five − five =