[VIDEO] Un bărbat din Timișoara a plecat din carantină spre Austria

0

Un bărbat din Timișoara care a plecat din carantină a fost găsit de jandarmii arădeni în zona Gării Arad. El a fost amendat cu 1000 de lei pentru nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu și a fost dus într0un centru de carantină unde va sta 14 zile pe cheltuiala sa.
Miercuri seara, în jurul orei 22.00, un echipaj de Jandarmerie care desfășura o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zona stației CFR din municipiul Arad, a depistat un bărbat de 33 ani din Timișoara, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.
În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors din Austria și conform prevederilor legale în vigoare, trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 23 februarie inclusiv. Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că a vrut să plece în țara din care a revenit în urmă cu câteva zile.
Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform prevederilor legale în vigoare și condus la un centru de carantină instituționalizată unde va locui pentru următoarele 14 zile cu suportarea integrală a cheltuielilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 10 =