Mașinile tatălui vedetei Melisa Țolea au fost vandalizate

0

Un eveniment neplăcut s-a întâmplat în comuna Livada: în plină noapte, mașinile fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, au fost vandalizate. Deși poliția a demarat cercetările, locuitorii din Livada s-au mobilizat și pe Facebook sunt postate mai multe filmulețe cu agresorii. Poliția dacă vrea să-i identifice, îi poate vedea pe Facebook.
Adrian Țolea spune că atât el, cât și familia sa sunt în pericol. Se pare că întreaga poveste pornește de la alegerea viceprimarului comunei Livada. „În septembrie am fost candidat independent la funcția de primar în comuna Livada, având un rezultat de 26%. În seara zilei de 27 noiembrie 2020, în CL Livada, după 3 încercări nu a fost ales viceprimarul, PNL și primarul pierzând la vot. În 28 noiembrie, la ora 1:00 (noaptea), mașinile din fața casei mele au fost vandalizate. Am anunțat poliția care a demarat o anchetă. Cu sprijinul oamenilor din comuna Livada, am primit filmări video. Dacă recunoașteți persoanele implicate după gesturi, postură, conformație sau alte indicii personale, vă rog să mă contactați în privat. Sunt îngrijorat pentru siguranța familiei mele și orice indiciu ne ajută! Vă mulțumesc pentru susținere și solidaritate!”, a scris Adrian Țolea pe Facebook.
Se pare că agresorii ar fi vrut să-i spargă geamurile casei unui alt contracandidat al omului primarului la funcția de viceprimar la Livada. Însă, au greșit casa și au spart geamurile unei vecine. Dacă se dovedește că agresorii au avut vreo legătură cu primarul liberal care nu a reușit să-și impună viceprimarul, situația este extrem de gravă.
Având în vedere că totul s-a întâmplat în plină noapte, când nu poți ieși din casă fără declarație, nu putem să nu ne întrebăm cum au putut bântui pe străzi fără ca poliția să vadă ceva.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − one =