Borcean face acuze dure

0

Felix Borcean, primarul orașului Caransebeș face acuze dure și compară organizația din care face parte cu una de mafioți. „Deși cei mai mulți apropiați mi-au zis să nu scriu că-mi periclitez viitorul politic, o fac:
Domnule Mocioalcă și dragă Silviu Hurduzeu:
În aprilie 2022, că nici nu mai știu exact data, când am acceptat să mă alătur vouă, am făcut acest pas considerându-vă părtași la ceea ce eu consideram dezvoltarea pe termen mediu și lung a municipiului nostru. Cel care m-a convins de temeinicia acestui demers a fost Sorin Grindeanu, căruia îi port, în continuare, un respect nedisimulat, considerându-l un strateg modern în ceea ce privește imaginea unui partid neiubit în România.
Tocmai de aceea, consider că pasul pe care l-am făcut la momentul respectiv n-a fost în avantajul meu, ci pentru proiectele, în desfășurare, ale municipiului Caransebeș.
Ceea ce s-a întâmplat ulterior a contrazis complet aspirațiile unui primar independent, care, în naivitatea lui, a crezut că de la Ion la Ion există o diferență. Aproape am intrat în filmul “Nașul” cu personaje care, pe alocuri, le depășesc ca prestație pe cele din celebra serie imaginată de Mario Puzzo.
Dacă voi, strategii locali, considerați că aceasta este calea pentru victoria politică a partidului nostru, deziceți-vă de mine și nu mai căutați strategii rurale și invenții locale cu pretenții academice îndoielnice pentru eventualele candidaturi. Eu nu am venit în PSD pentru mine, iar dacă voi considerați că nu sunt suficient de bun pentru voi, luați cea mai potrivită măsură. Pentru voi”, spune Felix Borcean.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here